Pochoutkový rok. Kulinární magazín pro všechny milovníky dobrého jídla
Jezte, ať vám to sluší
O radosti z jídla i ze života: Fastfood. Jak je na tom z výživového hlediska třeba hamburger?
Přehrát
Doporučujeme
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 29. 9. 2024
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 6. 10. 2024
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 22. 9. 2024
-
Kam s mobilem v restauraci? Při stolování rozlišujeme dvě situace, říká Ladislav Špaček
-
Buřtguláš s červeným vínem Patrika Rozehnala je rychlý, krásně voní a má nádhernou barvu
-
Dušená kapusta tety Emilky s výpečky od Jany Havlíčkové nabízí jemné propojení českých chutí
-
Slavný mazací buřt maceška byl nejlepší uzenou lahůdkou světa!
-
Stařenčiny fazole od Martina Prokopa jsou jako řeznická pohádka. Speciální ingrediencí je ocet
-
Studánek ubývá, a přitom studánková voda získává oblibu
-
Sklenice s vínem i vodou držíme vždy co nejníž. Důvody jsou hned dva, říká Ladislav Špaček
-
Kuchařské čarování
Pravidelná porce inspirace a receptů pro všední i sváteční…
Vaříme s Habadějem
Každou sobotu dopoledne vaříme v přímém přenosu. A přejeme…
-
Dobroty Dáši Kubíkové
Každý všední den v 9:30 a v 15:30 hodin pro vás máme zajímavé…
Pochoutky na talíři
Rozhlasové vaření a talk-show s profesionálním kuchařem a…
-
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Staročeské recepty vždycky zaujmou a leckterá kuchařka je někdy…
Vaříme se Slávkou
Svíčková vaší maminky je nejlepší na světě, meruňkové řezy tety…
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
Poslouchat
Audio na téma: