Prvorepublikové vanilkové rohlíčky od prababičky Josefa Maršálka se vám nerozpadnou
Doporučujeme
-
Dobroty z tradiční české zabijačky
-
Velezdravé Kuchařské čarování s kysaným zelím
-
Zapečené brambory vás na talíři nikdy nezklamou. Udělejte si je se sušenými rajčaty a kuřecím masem
-
Hustá fazolová polévka je skvělá do zimy a plískanic. Zahřeje vás a dodá potřebnou sílu i energii
-
Polévky klasické, starodávné, z Česka, ale také z celého světa
-
Zapečené špagety s bazalkou a mozzarellou. Pravá Itálie na českém jídelním stole, spokojenost jistá
-
Guláš a jeho rozmanité variace

Pochoutkové Vánoce
Šéfkuchař Přemek Forejt: Ideální Štědrý den? Miluju ležet na gauči a dívat se na pohádky
Přehrát
Audio na téma: