Pochoutkový rok. Kulinární magazín pro všechny milovníky dobrého jídla
Doporučujeme
-
Víte, kdy a kde vznikl nápad na ledový čaj? Je dvojí způsob, jak ho můžete připravit
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 21. 7. 2024
-
Polešniky Beaty Pilchové jsou 100 let starým jídlem horalů z Beskyd. Nejlepší jsou z raných brambor
-
Vodní meloun ve společnosti nikdy nebereme do ruky a neukusujeme, ale vždy používáme příbor
-
Masový bochníček s doudlebským bramborovým salátem od Zdenky Chadtové je jako masová infuze
-
Vyjmutí pecky z olivy vyžaduje zkušený manévr. Zvládnete ho?
-
Brčka jsou užitečná v každém nápoji. Ta papírová jsou k ničemu, u kovových pozor na akustiku
-
Delikatesní chuť pstruha nevyžaduje výrazné koření. Právě jednoduchost úpravy je jeho plus
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 14. 7. 2024
-
Pořádná bábovka na neděli je ta jablečná od Šárky Čiperové. Je krásně vláčná, žádná dusivka
![5176cd34f4b76b5270133820ac4aed16.jpg](/sites/default/files/styles/highlighted/public/rapi/2024-07/5176cd34f4b76b5270133820ac4aed16.jpg?h=c81e0edd&itok=0mPSBlxh)
Jezte, ať vám to sluší
O radosti z jídla i ze života: Sedavé zaměstnání. Jak tomu přizpůsobit jídelníček? Máme si vařit?
Přehrát
-
Kuchařské čarování
Pravidelná porce inspirace a receptů pro všední i sváteční…
Vaříme s Habadějem
Každou sobotu dopoledne vaříme v přímém přenosu. A přejeme…
-
Dobroty Dáši Kubíkové
Každý všední den v 9:30 a v 15:30 hodin pro vás máme zajímavé…
Pochoutky na talíři
Rozhlasové vaření a talk-show s profesionálním kuchařem a…
-
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Staročeské recepty vždycky zaujmou a leckterá kuchařka je někdy…
Vaříme se Slávkou
Svíčková vaší maminky je nejlepší na světě, meruňkové řezy tety…
![2643d6244c683764a0ca7086b6cedd29.jpg](/sites/default/files/styles/highlighted/public/rapi/2643d6244c683764a0ca7086b6cedd29.jpg?h=60f9f39d&itok=137ILARr)
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
Poslouchat
Mohlo by vás zajímat
-
Potřebujeme si vážit sebe, ne čísla na váze, myslí si nutriční terapeutka Markéta Gajdošová
-
Grilování je radost. Která bylinka dodá kuřeti nebeskou chuť? Jak nakládat s marinádou?
-
Kdy rostou houby? Hlavní jsou srážky a teplo, ale ovlivňuje to ještě něco, co neznáme, říká mykolog
-
Letní kuchařky na pultech knihkupectví vás inspirují ke grilování i vaření z čerstvé zeleniny
-
Když děláte s masem, dostanete chuť na sladké. A při dortu zase na maso, směje se kuchař Lukáš Ende
-
Ať to ve vás krásně žije! Hummus a kimči aneb tajemství zdravých potravin. Nebojte se a vyzkoušejte
-
Když jsem vařil pro indonéskou prezidentku, měla osobního ochutnávače, vzpomíná šéfkuchař Pípal
-
Snoubení chutí je v gastronomii velmi důležité, je přesvědčený šéfkuchař Robert Sklenář
-
Jak neplýtvat v kuchyni potravinami
-
Plýtvání. Co všechno po nás zbývá, když se oblékneme, najíme a pobavíme?
-
Potřebujeme si vážit sebe, ne čísla na váze, myslí si nutriční terapeutka Markéta Gajdošová
„Kalorie nejsou nic jiného než jednotka energie. To není dobrá…
Grilování je radost. Která bylinka dodá kuřeti nebeskou chuť? Jak nakládat s marinádou?
Češi jsou nejen národem pivařů a houbařů, ale také milovníků…
-
Kdy rostou houby? Srážky a teplota jsou alfou a omegou, ale musí to ovlivňovat ještě něco jiného, co neznáme, popisuje mykolog Souček
V jakých lesích mohou nyní lidé najít houby? Proč roste v…
Letní kuchařky na pultech knihkupectví vás inspirují ke grilování i vaření z čerstvé zeleniny
Ženy i muži určitě rádi využívají recepty z internetu, přesto…
-
Když děláte s masem, dostanete chuť na sladké. A při dortu zase na maso, směje se kuchař Lukáš Ende
Povídáme si o jídle a vaření, protože u nás máme skvělé kuchaře…
Ať to ve vás krásně žije! Hummus a kimči aneb tajemství zdravých potravin. Nebojte se a vyzkoušejte
Vezmeme vás do kuchyně, ale bude to kuchyně neobyčejná a zdravá…
-
Když jsem vařil pro indonéskou prezidentku, měla osobního ochutnávače, vzpomíná šéfkuchař Pípal
„Je hezké vařit pro Michaela Douglase, Roberta De Nira nebo…
Snoubení chutí je v gastronomii velmi důležité, je přesvědčený šéfkuchař Robert Sklenář
Liberecký šéfkuchař Robert Sklenář dělá v současné době svým…
-
Jak neplýtvat v kuchyni potravinami
Každý rok se v České republice vyhodí milion tun potravin. Při…
Plýtvání. Co všechno po nás zbývá, když se oblékneme, najíme a pobavíme?
Dnešní styl života produkuje nadměrné množství odpadu a většině…
Audio na téma: