Křepelky: Je to jednohubka, která má jemné maso
Doporučujeme
-
Tomáš Lachman uvařil glazované selečí kolínko s bramborovým pyré a špenátem, ochutnával Alexej Pyško
-
Zapékané špagety s masovými kuličkami. Pravá Itálie na našem jídelním stole, spokojenost všech jistá
-
Vaření z mrkve a také cukety
-
Gastronomické putování s šéfkuchařem Radkem Pálkou za zajímavými exotickými recepty celého světa
-
Jan Havaš připravil studenou perskou polévku s okurkami
-
Polévka je grunt a nikdy neuvaříte dvakrát stejnou. Zkuste exotickou mexickou fazolovou s chilli
-
Kuchařské čarování s česnekem a k tomu jeden sladký recept

Ve vlastní šťávě
Z jednoho hektaru jsme schopni vypěstovat to, co z deseti hektarů na poli, říká pěstitel hydroponických rajčat
Přehrát
Audio na téma: