Jak to vidí...
Ekonom Hindls: Ceny potravin v Evropě klesají. U nás se místo toho vede zákopová válka
Jak to vidí...

Dvojka
Spotřebitelé v České republice čelí výraznému zdražování potravin. A to i navzdory tomu, že ceny v okolních státech již několik měsíců setrvale klesají. Co je příčinou? Do jaké míry může cenotvorbu ovlivnit stát? A proč je největší záhadou cukr? Ekonom Richard Hindls v audiozáznamu ještě přiblíží, nakolik je tuzemské zemědělství a potravinářství soběstačné, vysvětlí hlavní problémy bankovního sektoru i to, na čem nejvíce profitovala společnost ČEZ.
Richard Hindls, Zita Senková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ilona Švihlíková: Nakupovat potraviny v Německu není normální. Proč nikdo neřeší marže řetězců?
Jak to vidí...
-
Proč je jídlo tak drahé
Vinohradská 12
-
George Orwell: 1984
Radioseriál
-
Nina Špitálníková: Mezi dvěma Kimy
99+1
-
Jakuba Katalpa: Angela. Příběh dcery nacistického dozorce, kterou pronásleduje minulost jejího otce
Čtení na neděli
-
Michal Hvorecký: Nejhorší zločin ve Wilsonově
Četba s hvězdičkou
-
Hrozí další zdražování potravin? Řetězce odlévají stovky milionů do zahraničí, kritizuje Švihlíková
Řečí peněz
-
Plukovník: Protiruská ofenziva? K operačnímu úspěchu by vedla vzdušná převaha. Tu ale Ukrajina nemá
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Elena Ferrante: Prolhaný život dospělých
Četba na pokračování
-
Ondřej Neff: Případ ukradeného spáče
Strašidelné povídky