Host Lucie Výborné
Současná česká kuchyně? Málo personálu a návrat k poctivým postupům, shrnuje Pavel Pospíšil, první český držitel michelinské hvězdy
Host Lucie Výborné
Radiožurnál
Byl prvním Čechem na světě, který získal prestižní michelinskou hvězdu. Dnes šéfkuchař Pavel Pospíšil pracuje v Německu a na Slovensku rozjel vlastní kuchařskou show. „Musíte to nekompromisně milovat. Víc než vlastní ženu,“ říká o kuchařině v rozhovoru s Lucií Výbornou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pochoutky s šéfkuchařem Pavlem Pospíšilem
Pochoutky na talíři
-
Politické strany nemají co nabídnout. A tak přichází marketing, říká komentátor Petr Nováček
Host Lucie Výborné
-
Kdybych měl dost peněz, tak koupím Slavii sám. Příchod Tykače vítám, přiznává Šmicer
Na síti s Andreou Hlaváčkovou
-
Podcenit soupeře? Nepřipadá v úvahu, říká před zápasem s Němci hokejový brankář Ondřej Pavelec
Host Radiožurnálu Sport
-
Nejen rozhovor s vizážistkou Lucií Gibodovou Hruškovou, ale mnoho dalšího v magazínu Šarm
Šarm
-
Florbal se dá hrát na všem, hráli jsme i na sněhu, říká trenér superligového Liberce
Setkání u mikrofonu
-
Krpálek mluví o zranění, váhových kategoriích a filozofii juda. „Zbožňuju všechny sporty,“ říká
Na place
-
Filip Kaloč a Tomáš Kalas v roli záchranářů v tradičních baštách Schalke a Kaiserslautern
Seriál Radiožurnálu Sport
-
Dánové jako nejslabší soupeř skupiny? Tak to rozhodně neberu, hlásí Krejčí před úvodním zápasem
Dobré dopoledne s Českým rozhlasem Olomouc