Host Dopoledního expresu
Jak na povelikonoční detox? Vyzkoušejte pesto z bršlice nebo bylinkové smoothie
Host Dopoledního expresu
Sever
Příroda nám začíná nabízet své první plody. Pojďte toho využít – nasbírejte si první jarní bylinky, jedlé plevele nebo si dopřejte odlehčenou stravu po náročných velikonočních hodech!
Lenka Šobová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jaroslav Palarec - zahradník
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Uměle odchovaní superčmeláci ohrožují domácí druhy
Natura
-
Jarní knedlík s vajíčkem a ředkvičkami
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Veganská nádivka ani volské oko není problém, říká veganská blogerka Nikoleta Kováčová
Ve vlastní šťávě
-
Velikonoční nádivka by na svátečním stole neměla chybět. Tradice velí použít na přípravu trojí maso
Vaříme s Habadějem
-
Jedlý plevel na louce a zahradě místo zeleniny
On Air
-
Od salátů po čaje: Pampelišky jsou přírodním pokladem na talíři
Babské rady
-
Medvědí česnek je zázrak z lesa
Pochoutkový rok