Host Dopoledne pod Ještědem
Zázrak jménem kotrč: Dršťková nemá chybu, zkuste ho i obalit nebo na přírodno, libuje si mykolog
Host Dopoledne pod Ještědem
Liberec
Zdálky připomíná mořský korál, ale roste hlavně v borovém lese. Mohutná jedlá chorošovitá houba kotrč kadeřavý parazituje převážně na kořenech borovic. O výjimečnosti kotrče kadeřavého i vzácnosti kotrče Němcova s mykologem Zdeňkem Peldou.
Iveta Kalátová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zdeněk Pelda - mykolog
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Expedice do světa lanýžů. Pár hoblinek dovede zvednout cenu jídla
Expedice
-
Pstruh pečený s kořenovou zeleninou. Noblesní ryba v české kuchyni s velmi jemným a chutným masem
Vaříme s Habadějem
-
Češi jako národ houbařů
Seriál týdne pod Ještědem
-
Číčánková polévka je rychle hotová a chutná. Naučila nás ji vařit Zdeňka Majerová z Dobřan
Pochoutkový rok