Hobby magazín speciál
Vypěstujte si vlastní avokádo, chce to jen trpělivost a prostor
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jana Vlková: Máslo s přídavkem čerstvých bylinek patří do mrazáku
Hobby magazín speciál
-
Sporýš, řepík, čechřice, lichořeřišnice. Obohaťte bylinkovou zahrádku o nové druhy
Hobby magazín
-
Zahrádkářská poradna: přírodní zahrada
Co vás zajímá
-
Na podzim zahradníci neví, co dřív. Jestli dokončovat letošní sklizeň nebo se už chystat na nový rok
Radioporadna
-
Osazování truhlíků a nádob kolem domu
Káva o čtvrté
-
Speciál věnovaný živým plotům
Zelené světy
-
Čerstvá, nebo mražená zelenina? Mražená je levnější, v dobré kondici a překvapí i obsahem vitaminů
Dva na Dvojce
-
Rostliny jsou chytřejší, než si myslíte
Meteor
-
Sporýš, řepík, čechřice, lichořeřišnice. Obohaťte bylinkovou zahrádku o nové druhy
Radioporadna
-
Za vánoční stromky si letos nepřiplatíte. Nemáme odvahu zdražovat, říkají někteří prodejci
Zprávy ČRo Olomouc