Hobby magazín speciál
Omega-3 mastné kyseliny získáte i z plevele – šruchy zelné. Máme pro vás recept na šrušoto
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jana Vlková: Máslo s přídavkem čerstvých bylinek patří do mrazáku
Hobby magazín speciál
-
Sporýš, řepík, čechřice, lichořeřišnice. Obohaťte bylinkovou zahrádku o nové druhy
Hobby magazín
-
Které bylinky by neměly chybět na vaší zahrádce? Proč na jaře sbírat i pupeny bylin?
Co vás zajímá
-
Proč kopřiva pálí?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Nemoci a škůdci rostlin
Dobrá rada
-
Nakládání a zavařování
Kuchařské čarování
-
Jedlé kytky jsou buď krásné, chutné, nebo trvanlivé, ale nikdy všechno dohromady, říká odbornice
Ve vlastní šťávě
-
Sporýš, řepík, čechřice, lichořeřišnice. Obohaťte bylinkovou zahrádku o nové druhy
Radioporadna
-
Jahoda, banán, oliva. Ovoce, nebo zelenina?
Encyklopedie Radiožurnálu