Hobby magazín speciál
Do houbových jídel přidává šéfkuchař Martin Havlík sůl, pepř, bílé víno a bylinky
Hobby magazín speciál
Plzeň
Šéfkuchař Gourmet Clubu Bezejmenná a učitel odborných předmětů hotelové školy v Plzni na Borech Martin Havlík je vášnivým houbařem. Nasbírané přebytky zamrazuje, a to aniž by je před tím povařil.
Soňa Vaicenbacherová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Salát, tlačenka nebo krokety. Vykoledovaná vajíčka se dají zpracovat mnoha způsoby
Hobby magazín speciál
-
Chcete mít živý plot, kterým nikdo neprojde? Vysaďte trnkové keře
Zahrádkářské tipy
-
Léto na grilu: Udělejte si skvělý burger z hovězího krku s cibulovým chutney
Pochoutky na talíři
-
Recept z Dámské jízdy: Cuketové kroužky
Dámská jízda
-
Olomoučtí muzikologové vydali knihu z neprobádané korespondence Bohuslava Martinů. Mapují jeho umělecké začátky v Paříži
Mozaika
-
Sopranistka Martina Janková: Zpěv je řeč duše, nikoliv divadlo
Vizitka
-
Václav Riedlbauch, ředitel Nadace Bohuslava Martinů
Telefonotéka