Je nám líto, ale k tomuto audiu již vypršela autorská práva.

Dieta (ilustrační foto) | Fotobanka Profimedia

Zajímáte se o složení potravin a vyhýbáte se sladkým jídlům? Pak vás možná překvapíme – cukr je i tam, kde byste ho nečekali, třeba v omáčkách nebo ve chlebu. Výrobci navíc používají jeho další formy, jako jsou melasa, fruktóza nebo glukóza. Vysoký příjem cukru způsobuje nadváhu a další zdravotní komplikace, upozorňuje Pavel Maurer.

Nejposlouchanější

Radiožurnál

Více ze stanice
Glosa Pavla Maurera

Glosa Pavla Maurera

Nejezte blbě! Víkendové kulinářské glosy známého gastronauta. (Vysílání v době pandemie covid-19 pozastaveno.)

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu