Glosa Pavla Maurera
Nejenom ryby a kaviár. Ve vnitrozemí Sardinie si objednejte raději králíka, doporučuje Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
Nejenom ryby a kaviár. Ve vnitrozemí Sardinie si objednejte raději králíka, doporučuje Pavel Maurer

Radiožurnál
Nedávno, když jsem doporučoval kulinární speciality Itálie, jen letmo jsem se zmínil o Sardinii, která je oblíbeným cílem mnoha českých turistů. Popsat zajímavá jídla a pití jedné z největších gastronomických kultur na světě Itálie je v této tříminutové glose, jak jistě tušíte, prakticky nemožné. Proto bych teď rád upozornil na pár zajímavostí pouze z tohoto překrásného sardského ostrova.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ostrovem pastýřů (díl 11/20) - Osudy české krajanky v Sardinii
Italský rok
-
Sardinie - 21. 5. 2008
Cesty
-
Pavel Maurer: V kraji rybníků a cmundy nevynechte zelí ani kapří prsty
Glosa Pavla Maurera
-
Sardinie: Moře, víno a odkaz Andrey Parodiho
Čajovna
-
Barista a Mistr Kávy Jaroslav Petrouš o domácí přípravě kávy - frappe a ledová káva!
Radioporadna