Glosa Pavla Maurera
I číšník s kocovinou může zvládnout svou práci na jedničku, podotýká Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Říká se, že když je v restauraci špatná obsluha, nepomůže ani to, že kuchař vaří jako bůh. Pravidla, kterými by se měl každý číšník řídit, jsou proto jasně daná – profesionál to zvládne, i když není zrovna v kondici.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pohankový salát z červené řepy. Jednoduchý recept Romana Pauluse za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Topinambur: Hlízy podobné bramborám
Na vidličce Romana Pauluse
-
Restaurace L'ousteau de Baumaniere je místo, které rozhodně...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Proč (zase) zdraží potraviny
Vinohradská 12
-
Největší problém bude v gastronomii s personálem. Lidé jsou demotivovaní, tvrdí šéf restaurace Štift
Hovory
-
Látkový ubrousek se podle etikety dává na kolena, pečivo neukusuje a meloun krájí příborem
Návod na etiketu
-
Ve vlastní šťávě: Diktát trendů nemůže za vaše zpackané...
Ve vlastní šťávě