Dva na Dvojce
Jak na nejhezčího velikonočního beránka? Základem je správně nachystaná forma, radí pekařka
Dva na Dvojce
Dvojka
Do velikonočního času nepochybně patří tradiční pečení a vůně čerstvých mazanců, jidášů a beránků. Co nesmí chybět na velikonočním stole? Je mazanec opravdu spojován pouze s tímto obdobím? Jaký je nejlepší recept na sušenky a jaká forma je pro pečení povedeného beránka nejvhodnější?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dokonalé vánoční cukroví? Zapomeňte na heru a držte se pravidla tří, radí cukrářka
Dva na Dvojce
-
Jana Kořínková: Velikonoční benefiční akce
Publicistika
-
Kulajda: Jaký je správný postup přípravy
Na vidličce Romana Pauluse
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 4. 2023
Pochoutkový rok
-
O radosti z jídla i ze života: Pečivo. Jakou roli hraje v našem jídelníčku?
Jezte, ať vám to sluší
-
Ilona Švihlíková: S nadějí se dá upínat k bohu. V ekonomice se musíme opírat o realitu a odpovědnost
Jak to vidí...
-
Podle etnologa Luboše Kafky se dřív pomlázkou vyšlehávaly...
Host do domu
-
Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“
Blízká setkání