Dva na Dvojce
Pevné, dostatečně křupavé a kyselé tak akorát. Které nakládané okurky jsou nejlepší?
Dva na Dvojce

Dvojka
Těžko bychom našli pro naši zemi typičtější zeleninový výrobek, než jsou sterilované okurky. Navzdory jejich oblíbenosti se do hledáčku spotřebitelské organizace dTest dostaly poprvé. Jak si nakládačky vedly? Do testu bylo zařazeno celkem 17 výrobků privátních značek obchodních řetězců.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Angíny, rýma, záněty. Jak se vyhnout nemocem v létě? Vadí klimatizace i přehnaná péče o uši
Dva na Dvojce
-
Bylinkářská poradna: pozdní podzim - čas kořenů
Co vás zajímá
-
To, že mají lidi v létě angíny je běžné. Může za to kolísání teplot, ujišťuje specialistka
Blízká setkání
-
Máme rádi zvířata
-
Vlčí mák. Potěší oko a je dobrý i pro fyzické zdraví
Náš host
-
Vaše každodenní inspirace: Potřebuji řemeslníka aneb Paninko, takhle to dělám vždycky
Káva o čtvrté
-
Ocet malinový
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Emoce písniček Hany Zagorové se nám podařilo dostat i do představení, raduje se autorka muzikálu
Hovory
-
Rychlý kiš
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Spát a nechodit na sluníčko. Když je horko, chovejte se jako zvířata, říká lékař čínské medicíny
Zdravíčko