Dva na Dvojce
Pevné, dostatečně křupavé a kyselé tak akorát. Které nakládané okurky jsou nejlepší?
Dva na Dvojce
Dvojka
Těžko bychom našli pro naši zemi typičtější zeleninový výrobek, než jsou sterilované okurky. Navzdory jejich oblíbenosti se do hledáčku spotřebitelské organizace dTest dostaly poprvé. Jak si nakládačky vedly? Do testu bylo zařazeno celkem 17 výrobků privátních značek obchodních řetězců.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pro opravdu dobrý špekáček někdy stačí zajít do supermarketu
Dva na Dvojce
-
Kompostuj – pro lepší svět. Jde to i v bytě na sídlišti
Dopolední Radiožurnál
-
Slunéčko nebo česnek: zabijáci v zahradních službách
Zahrádkářské tipy
-
Vaše každodenní inspirace: Potřebuji řemeslníka aneb Paninko, takhle to dělám vždycky
Káva o čtvrté
-
Miroslav Toman, prezident Potravinářské komory ČR
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Zákazníci míří pro ovoce nebo zeleninu čím dál častěji přímo k farmářům. I na Královéhradecku
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Bezpečné a kvalitní potraviny. Kdo nám za ně ručí?
Zdraví v cajku