Dva na Dvojce
Je důležité si rozmyslet, co od sušení očekáváte, říká redaktorka dTestu
Dva na Dvojce
Dvojka
Sušení potravin je jednou z nejstarších metod konzervování jídla. A mnoho příznivců si najde i v současnosti. Časopis dTest prověřoval, jak v různých testech obstály elektronické sušičky potravin.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Amuse Bouche: Co to je? Speciální jednohubka na zkoušku
Na vidličce Romana Pauluse
-
Jak dobře vám slouží chuť? Pardubičtí vědci pracují na domácích testech chuťových pohárků
Magazín Experiment
-
Brambory jsou oblíbenou potravinou už po celá staletí. Proč je strouhat i do kynutého těsta?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Jedlíky na cestách překvapil německý kebab i maďarský perkelt z kohoutích koulí
Náš host
-
Jsme součástí potravinového řetězce. Pavel Drdel ve své restauraci zpracuje řepu od kořene po nať
Podhoubí
-
Špalda: Jaké jsou její výživové hodnoty?
Abeceda potravin
-
6 supermarketů v krajském městě a v nákupním košíku 8 běžných potravin. Jaké jsou rozdíly v cenách?
Zprávy pro Královéhradecký kraj