Host Dopoledne pod Ještědem
Host: Vladimíra Jakouběová, etnografka
Host Dopoledne pod Ještědem
Liberec
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Hospodyně na Valašsku připravovaly a pekly chleba 24 hodin. Vyplatí se to i dnes
Pochoutkový rok
-
Chleba jako suvenýr? Kdo ochutnal uzbeckou lipjošku, vůbec se...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Plýtvání jídlem je dnes běžné, proto vás naučíme, jak použít starý chleba
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Babiččin plněný chléb
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Kvásek je u nás součástí rodiny. Přežít může až několik století, říká pekař Jan Šmikmátor
Apetýt
-
Ve vlastní šťávě: O hummusu
Ve vlastní šťávě
-
Malý chlebový receptář – osm druhů chleba a starodávná chlebová polévka
Kuchařské čarování