Babské rady
Jeho čerstvost poznáte tak, že pěkně křupne. Jak připravit zelený a bílý chřest?
Babské rady
Rádio vašeho kraje
Chřestová sezóna klepe na dveře. Jak v obchodě správně vybrat? Volte vždy pevný chřest, který se neohýbá a není namočený do vody. Zaručeně čerstvý chřest je takový, který se hned rozlomí a zřetelně křupne.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
Stříbro, mosaz, měď i cín. Vyčistit je můžete velmi jednoduše. Zkuste zelí, pórek a krém na boty
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Chystáte se na koupaliště? Do plavek se převlékněte až tam
Než odejdete z domova
-
Václav Souček: Spása
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Nebuďte jako paní starostová. Jak hubnout plaváním poradila...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Soused vytopil byt, dělá „mrtvého brouka“. Co teď?
Žurnál servis
-
V zatopeném lomu ve Starém Klíčově se můžete podívat pod vodní hladinu, aniž byste se namočili
Turistický tip
-
Voda z pramene v Dobré Vodě u Českých Budějovic údajně uzdravuje nemocné oči
Výlety
-
Host: Jakub Mottl, předseda Jabloneckých vodních záchranářů
Host Dopoledne pod Ještědem