Babské rady
Bůček jako symfonie chutí: Upečte ho správně s našimi tipy. Jak na to, prozradí Babské rady
Babské rady
Rádio vašeho kraje
Když je bůček dozlatova upečený, podávaný s křenem, hořčicí, okurkou a chlebem – to je doslova harmonie chutí a vůní. Při pečení bůčku z něj vytéká velké množství tuku. Pokud ho zakryjete poklicí nebo alobalem, bude se dusit ve vlastní šťávě a křupavá kůrka se na něm nevytvoří.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tyhle tipy se vám při pečení masa budou hodit! Nechte se inspirovat Babskými radami
Babské rady
-
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Chlebová polévka podle Ludmily Vačkářové
Pochoutkový rok
-
Pečení kvasového chleba doma je láska a radost. K ruce si ale vezměte i foťák, radí pekařka
Dva na Dvojce
-
Čím si zdravě namazat pečivo?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Dobrý chléb je dar Boží, v obchodech ale často najdete hněv...
Glosa Pavla Maurera