Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Vepřové maso na divoko podle klášterní kuchařky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Liberec
Kromě venkovských a městských kuchyní v receptech našich babiček navštěvujeme i ty méně běžné. Tentokrát z kuchyně klášterní Vladimíra Jakouběová s Jaroslavem Hořením vybrali recept na vepřové maso na divoko.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Babiččiny koláče se švestkovým povidlím
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Maltoše se pečou a vaří. Nevšední recept z nudlového těsta předvedla Ludmila Plíšková
Pochoutkový rok
-
Edgar Allan Poe: Maska rudé smrti. Úkryt před morovou pandemií se stane děsivou pastí
Hororové povídky
-
Analytik Bureš: Válka na Ukrajině bude dál v patu. Ani jedna strana nemá kapacity situaci zvrátit
Osobnost Plus
-
Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“
Blízká setkání