Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Sekaná z Podještědí
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Liberec
Sekanou považujeme za běžné jídlo, i když její cena v řeznictví leckde vypadá svátečně. V dobách našich babiček byla sekaná opravdu svátečním pokrmem. Vladimíra Jakouběová a Jaroslav Hoření mají recept na její přípravu z Podještědí, kde do ní přidávali uzené maso.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Babiččiny rohlíčky s jabčaty
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Cesta mrazivou Antarktidou? Rozhodnout se jít zpět bylo těžké, popisuje moderátorka Výborná
Host Lucie Výborné
-
Co obsahuje více cukru? Jahody, nebo citrony? Odpověď vás překvapí
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Eliška Křenková: Nechci, aby mi život protekl mezi prsty. Sebevražda partnera změní pohled na svět
Až na dřeň
-
Lyžák: 1. díl
Lyžák
-
Strakatý pás. Sherlock Holmes řeší záhadné úmrtí mladé dívky na rodinném venkovském sídle
Povídka na sobotu
-
Pohřbená. Případ jihočeské vyšetřovatelky Renáty Mikové
Kriminálka