Zdraví v cajku
Protizánětlivé potraviny. Opravdu existují, nebo jde jen o líbivá reklamní slůvka?
Zdraví v cajku

Plzeň
Stěží už dnes někdo pochybuje o tom, že je možné ovlivnit vlastní zdraví skladbou jídelníčku. Posluchačku ale zajímá, jestli mají některé potraviny skutečně schopnost tlumit záněty, zatímco jiné jsou naopak prozánětlivé. Určité signály už opravdu existují.
Miroslav Šuta, Vladimír Šťovíček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bez hořčíku se lidské tělo neobejde. Řada Čechů na doporučené hodnoty nedosáhne
Zdraví v cajku
-
Protizánětlivé suroviny a potraviny, které zahřejí. Recepty obsahující zázvor, skořici nebo pepř
Radioporadna
-
Co je to prevence?
Minuta pro zdraví
-
Kateřina Cajthamlová: Jezte, když pociťujete mírný hlad
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Bolesti kloubů nejčastěji způsobuje artróza. Stále častěji postihuje mladší věkové skupiny
Doktorská rada
-
Hladinu cholesterolu je dobré si hlídat už po čtyřicítce, nabádá prof. MUDr. Miloš Táborský
Apatyka
-
Podzimní vlna respiračních nemocí: dětská nachlazení se protahují do dušnosti, popisuje lékařka
Ranní interview
-
Nesnášenlivost lepku
Lékárna
-
Radioporadna
-
Setkání s Margit Slimákovou
Koktejl