Zdraví v cajku
Protizánětlivé potraviny. Opravdu existují, nebo jde jen o líbivá reklamní slůvka?
Zdraví v cajku
Plzeň
Stěží už dnes někdo pochybuje o tom, že je možné ovlivnit vlastní zdraví skladbou jídelníčku. Posluchačku ale zajímá, jestli mají některé potraviny skutečně schopnost tlumit záněty, zatímco jiné jsou naopak prozánětlivé. Určité signály už opravdu existují.
Miroslav Šuta, Vladimír Šťovíček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Byla šunka „za totáče“ zdravější?
Zdraví v cajku
-
Ortorexie? Chorobná závislost na zdravé stravě
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Vláknina funguje jako kartáč, který čistí střevo
Co vás zajímá
-
V Kruhu zdraví mají 2 ze 3 pracovníků handicap, přesto dokážou navařit pro dvě stě lidí
Kdo umí, ten umí
-
Bez hladovění. Dnes je trendem živit pacienta po operaci co nejdříve, někteří si nosí umělou výživu…
Zdravíčko
-
O radosti z jídla i ze života: Přerušovaný půst. Co to vlastně je a jaké benefity by měl údajně mít?
Jezte, ať vám to sluší
-
Máme zlost na popírače covidu? Zkusme jejich situaci a útěk od reality pochopit
Prolomit vlny
-
Proč jsou kupovaná rajčata bez chuti? Trhají se nezralá a pak se na ně stříká etylen, líčí odborník
Dopolední host