Zápisník zahraničních zpravodajů
Zjistili jsme, v čem tkví tajemství jednoho z nejlepších sýrů na světě. Svou roli hraje i plíseň
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jídlo má perspektivu. A sýry obzvlášť, vědí v Alkmaaru
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Pavel Maurer: Náš lokální hrdina je nejzdravější. Jenom...
Glosa Pavla Maurera
-
Zachraňte chuť parmazánu! Produkci kvalitního sýra komplikují klimatické změny i evropská pravidla
Reportáže Radiožurnálu
-
„Italské maminky jsou nejlepší skoro ve všem, ale v pizze ne,“ říká italský pizzař z Nuslí
Ve vlastní šťávě
-
V klatovské moštárně se čile moštuje, zahrádkáři ukázali provoz i dětem
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Zdeněk Izer připravil vaječné omelety zapečené se šunkou a sýrem
Pochoutky na talíři
-
Kuchařské čarování se sýry – alternativa oblíbeného smažáku, sýrová roláda a další inspirace
Kuchařské čarování
-
Panamský průplav zemi přinesl prestiž, jeho budování ale stálo životy tisíců lidí
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
V Pěnčíně můžete nakrmit ovce, vyrobit si náhrdelník nebo se...
Česko – země neznámá
-
Nejlepším českým barmanem je Jan Šebek z karlovarského Puppu
Odpolední host