Zápisník zahraničních zpravodajů
Skuteční fajnšmekři jezdí za jídlem k maďarskému jezeru na speciality ze staré pece nebo vinný džem
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Rodinné, domácí nebo řemeslné – tyto přívlastky se můžou vztahovat i na jídla a vína, dokonce na celý program v takzvaném „vináriu” nedaleko Budapešti, v kopcích u jezera Velence. Průkopnické je pečené koleno v chlebovém těstě, upečené ve staré peci, nebo hroznová povidla a vinný džem jen pro neřidiče. K tomu velký sklep s ochutnávkou biovína. Vítejte v rodině Bálintových!
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Křupavé bramboráky s uzeným podle Patrika Rozehnala
Pochoutkový rok
-
Petr Procházka ugriloval perličku s vinnou redukcí, ochutnal...
Pochoutky na talíři
-
Moravská vína mají svůj význam a je radost je pít. Některým ale chybí rozmanitost, míní znalec
Hovory
-
V pivovarnickém muzeu ve Znojmě si mohou návštěvníci vlézt i...
Česko – země neznámá
-
Mrazy způsobily škody na vinohradech v řádech stovek milionů korun, říká Chlad ze svazu vinařů
Ranní interview