Zápisník zahraničních zpravodajů
Na Tchaj-wanu pečlivě rozlišujte, do kterého zelí a bůčku se zakousnete. Mohli byste si taky vylámat zuby
Zápisník zahraničních zpravodajů

Radiožurnál
Vepřové se zelím je oblíbený pokrm i jinde na světě než v Česku, třeba i na dalekém Tchaj-wanu. Mají ho i v tamním Palácovém muzeu, exponáty tisíce let sbírali čínští císaři v zakázaném městě v Pekingu. V polovině minulého století je ale na Tchaj-wan přivezli po prohrané válce členové Kuomintangu. A i když exponáty vypadají k nakousnutí, vylámali byste si na nich zuby.
Magdaléna Fajtová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve Filadelfii se formovaly USA a Američané tam mají i možnost prohlédnout si celý svět za 80 minut
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ve hvězdárně a planetáriu v Českých Budějovicích zjistíte, že vesmír má víc barev než duha
Výlety
-
V reportážích zahraničních zpravodajů vás zavedeme do Muzea ve Filadelfii, které sice znají turisté…
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Na začátku jsem byl nervózní, říká Sedlák. Pak dvěma góly zařídil výhru nad Slovenskem
Speciál Radiožurnálu Sport
-
Hokejista Straka: Je to jiný svět, že jsou Švýcaři favoritem na titul. Jejich liga má skvělou úroveň
Na place
-
Výstavou v Národním technickém muzeu, která připomíná, že Českému rozhlasu je sto let, vás provede…
Kultura Plus
-
Magazín o knihách a literatuře tentokrát přinese rozhovor se spisovatelkou Alenou Mornštajnovou
Knížky Plus
-
Hokejista Jeřábek: Trenér Jalonen na světovém šampionátu sází na týmovost a bojovného ducha
Páteční finiš Kateřiny Neumannové
-
Otisk věčnosti aneb Cesta za Santiniho hvězdou
Víkendová příloha
-
Většina Čechů drží vidličku špatně, patří hroty dolů, říká Ladislav Špaček
Pochoutkový rok