Zápisník zahraničních zpravodajů
Máslo s lékořicí a mravenci? Podle švédského mistra molekulární gastronomie musí být dobrá kuchyně trochu šílená
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Běžní Švédové znají Douglase Spiika nejspíš z kuchařské televizní show Mistři cukráři. Šéfkuchaři z celého světa zase jako odborníka na molekulární gastronomii, nositele medailí z mezinárodních kuchařských soutěží a lektora vaření. Douglas je ale známý ještě pod jednou přezdívkou – lakritskocken, tedy lékořicový kuchař.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zápisník Jakuba Luckého
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
„Neumím si představit lepší školu,“ říká vítězka televizní kuchařské soutěže Kristína Nemčková
Ve vlastní šťávě
-
Dáša Bláhová uvařila Transylvánskou specialitu
Pochoutky na talíři
-
Vítěz MasterChefa: Vařil jsem vědomě. K vítězství mi dopomohly babiččiny kedlubny a dědův králík
Host Radiožurnálu
-
Pojďte si zavařit pod lízátka! Kuchař Lukáš Ende chystá přehlídku Gastro Hradec v malšovické aréně!
Host ve studiu
-
Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Náš host
-
Proč není mezi špičkovými šéfkuchaři více žen? Nad tím se...
Glosa Pavla Maurera
-
Kravský haloumi na gril
Dobroty Dáši Kubíkové