Zápisník zahraničních zpravodajů
Kardamom, pořádná dávka šlehačky a fika, to je ve zkratce kouzlo typického švédského mlsání
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Ze skandinávských národů jsou svým pečivem známí především Dánové, ale ani na druhé straně Öresundského průlivu se pekaři nemají za co stydět. Švédské pečivo má svůj vlastní styl, kterého se drží i rodinná pekárna Katarina v Malmö.
Jakub Lucký
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Makový kringel
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Vařit z lesa a tvořit celé jídlo sám jsou nejlepší možnosti, říkají kuchaři z projektu ZE MĚ
Ve vlastní šťávě
-
Havajský kostelík je vymalovaný misionářem tak, aby vysvětlil domorodcům, o čem se píše v Bibli
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Vaření v páře a recepty na přání posluchačů
Kuchařské čarování
-
Jiřina Duchoslavová chtěla péct aspoň loupáčky
Kdo umí, ten umí
-
Šárka Dušková si přivezla zlatý pohár z cukrářské soutěže ve Varšavě. Porotu okouzlili její skřítci
Dopolední Region
-
Silvestrovské oslavy jsou přede dveřmi a chybět na nich určitě nebude jeden český kulinářský vynález
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové