Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Podle čeho vybírat olivový olej
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zavařte, zavřete a naložte! Švestky, šípky i kdoule. Výrobkyně džemů vám prozradí, jak na to
Ve vlastní šťávě
-
Příprava jídel. Jaké zásady dodržovat? Škodí dlouhé skladování?
Jezte, ať vám to sluší
-
Dýni sluší povidla. Originální krém z dýně hokaido navodí chutnou podzimní náladu
Radioporadna
-
Důležitá je každá surovina, kterou můžeme po použití znovu zpracovat. To platí také pro oleje a tuky
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Kdy a čím natírat dřevěný plot? Jak se zbavit mechu?
Hobby magazín
-
Běžný slunečnicový olej se na smažení nedoporučuje. Jak vybrat ten správný, poradí odborník
Vybrali jsme pro vás
-
Jak se dřív vyráběl olivový olej? Pátrali jsme po tom na...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Blondýnka na pokoji
Jardo, řekni fór
-
S mimořádným nadáním se často pojí hypersenzitivita, kdy jsou děti citlivé, říká odbornice
Houpačky
-
Čím mohou klamat esenciální oleje? Opatrnost je dobrá, i když se tváří přirozeně, může jít o chemii
Radioporadna