Ve vlastní šťávě
Uvařit koprovku není jaderná fyzika. Moderní česká kuchyně je vyprázdněný pojem, říká šéfkuchař Martin Makovička
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Moderní českou kuchyní a novým přístupem k ní se zaklínají nové podniky, které nechtějí ustrnout v retro hotovkách, ale zároveň chtějí alespoň nějakým způsobem zůstat spojené s lokální tradicí. Spolu s Martinem Makovičkou a Petrem Flekem z pražské restaurace Vallmo jsme mluvili o tom, proč tento pojem nepovažují za šťastný, i o surovinách, které v Česku umíme skvěle.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě
-
Místa v srdci kuchaře Vladimíra Tůmy
Místa v srdci
-
Šéfkuchař Radek David: Českou kuchyni máme pod kůží. Z modu à la zdravé jídlo se k ní jednou vrátíme
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy
-
7 pražských kaváren, kde se dobře sedí a pije kvalitní káva
Prahou křížem krážem
-
Česko – země neznámá
-
Batoh od architekta: z holešovické dílny Braasi míří messenger bagy do celého světa
Modeschau
-
Žádný Štědrý den, Silvestr, ani večery s rodinou! Práce v...
Glosa Pavla Maurera