Ve vlastní šťávě
Kuchařem díky kamarádovi. Sláva Grigoryk vzpomíná na učiliště i rizoto z rodinné jídelny na Hlaváku
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
I nádražní kantýna může mladého kuchaře naučit lásce k českým hotovkám a namotivovat pro celoživotní práci v kuchyni. S kuchařem Slávou Grigorykem jsme probrali, proč přeběhl z restaurace spíš k chlebu, jak se liší dánská pekařina od té české, jestli jako dítě jedl kyjevský řízek i jak zareagovali místní na proměnu klasického podskalského podniku na trendy restauraci.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě
-
Vaření v páře a recepty na přání posluchačů
Kuchařské čarování
-
Zadělávané zbytky ze skopové pečeně podle Ludmily Dobrovolné
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Dámská jízda s Mirkou Nezvalovou 20. 4. 2022
Dámská jízda
-
Proslula svými koláčky, ale nebojí se experimentů. Proto ji cukrařina stále baví
Kdo umí, ten umí
-
Zadělávané dršťky s majoránkou od kulinářského olympionika Martina Slezáka
Pochoutky na talíři