Ve vlastní šťávě
Kuchařem díky kamarádovi. Sláva Grigoryk vzpomíná na učiliště i rizoto z rodinné jídelny na Hlaváku
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
I nádražní kantýna může mladého kuchaře naučit lásce k českým hotovkám a namotivovat pro celoživotní práci v kuchyni. S kuchařem Slávou Grigorykem jsme probrali, proč přeběhl z restaurace spíš k chlebu, jak se liší dánská pekařina od té české, jestli jako dítě jedl kyjevský řízek i jak zareagovali místní na proměnu klasického podskalského podniku na trendy restauraci.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chci, aby naše koblihy dělaly lidem radost, říká majitel veganské koblihárny Ondřej Rakušan
Ve vlastní šťávě
-
Jak dát zajímavou barvu vašim krémům při pečení radí Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
K unitářům mne dovedla možnost kontaktu s tím, co nás přesahuje, popisuje předsedkyně sboru
Hovory
-
Vietnamci jsou ve filmech ve večerce nebo v restauraci. Chci to změnit, říká režisérka Van Nguyen
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy
-
Folklór v mé práci nejsou ornamenty, ale otisk krajiny a jejích příběhů, říká Pavla Vachunová
Noční Mikrofórum
-
Ellisův ostrov býval vstupní branou do Ameriky
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Perníkové těsto vydrží i 20 let. Zadělávalo se při narození dcery a peklo se z něj na její svatbě
Klub Rádia Junior
-
Vymyšlené i skutečné pražské legendy ve Stančíkově dětské knize Faustův dům a díra do stropu
Mozaika
-
Kamera je jak hudební nástroj, má interpretovat. Viktor Kuna natočil dokument o Jizerských horách
Host ve studiu
-
Začala nová rybářská sezóna na pstruhových revírech
Máme rádi zvířata