Raymond Chandler: Vysoké okno. Ikonickou detektivku s Philem Marlowem čte Petr Lněnička
Četba na pokračování
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Hradec Králové
Zapečené těstoviny patří k nejmilovanějším a nejrychlejším jídlům | Fotobanka Pixabay
Možná i vy si občas dáte těstoviny a volíte je proto, že jsou vždy brzy hotové. Zapomeňte ale na špagety s kečupem a eidamem, zkuste si udělat podle našeho receptu těstoviny po lotrinsku! Určitě nebudete litovat.
Raymond Chandler: Vysoké okno. Ikonickou detektivku s Philem Marlowem čte Petr Lněnička
Četba na pokračování
Jiří Hájíček: Dešťová hůl. Román o dávné lásce, rodné půdě a hledání pravdy v minulosti. Čte Jan Holík
Četba na pokračování
Kateřina Surmanová: O čem skály mlčí. Mystickou detektivku z Českého Švýcarska čte Aleš Procházka
Četba na pokračování
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
George Farquhar: Galantní lest. Hvězdně obsazená komedie o dvou zchudlých londýnských kavalírech
Hra pro pamětníky
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Každou sobotu dopoledne vaříme v přímém přenosu. A přejeme dobrou chuť!
Raymond Chandler: Vysoké okno. Ikonickou detektivku s Philem Marlowem čte Petr Lněnička
Četba na pokračování
Jiří Hájíček: Dešťová hůl. Román o dávné lásce, rodné půdě a hledání pravdy v minulosti. Čte Jan Holík
Četba na pokračování
Kateřina Surmanová: O čem skály mlčí. Mystickou detektivku z Českého Švýcarska čte Aleš Procházka
Četba na pokračování
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
George Farquhar: Galantní lest. Hvězdně obsazená komedie o dvou zchudlých londýnských kavalírech
Hra pro pamětníky
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Zapečené fleky s houbami. Jídlo z jednoho pekáče má u nás velkou tradici, získáte si srdce všech
Vaříme s Habadějem
Pečené brambory s česnekem a kmínovým olejem
Dobroty Dáši Kubíkové
Každá chuťovka by měla mít sama za sebe svůj charakter
Kuchařské čarování
5 fíglů jak připravit nadýchané kynuté těsto podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
Nejlepší škvarky jsou z trouby. Jednodušeji už to nejde
Radioporadna
S chilli olejem jídlo exploduje chutěmi, aniž by bylo přehnaně pálivé, říká jeho výrobce Lukáš Bauer
Ve vlastní šťávě
Martin Františák: Mlčení. Příběh chátrajícího statku, který ovládá nejstarší člen rodu
Večerní drama
Marmeláda z borůvek podle našich babiček
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou