Tandem
Roman Vaněk - šéf Pražského kulinářského institutu
Tandem
Rádio vašeho kraje
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Salát z pečené červené řepy od Romana Janouška ochutnávala Vendula Svobodová
Pochoutky na talíři
-
Zdeněk Rosák, akademický sochař
Tandem
-
Host: Sanjiv Suri, restauratér, podnikatel a mecenáš
Hovory
-
Kuchařky bez domova si zákazníky svého bistra hýčkají. Na veganské speciality zajděte na Smíchov
Zprávy Rádia Praha
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě
-
Guláš z divočáka
Vařte s námi
-
Dějiny kuchyně: Hotel Esplanade vařil v 60. letech opravdu luxusně
Odpoledne s Dvojkou
-
Kytarové krabičky vyrábí v dílně na kraji města. Vývojář Salva pracuje i pro Hammetta z Metallicy
Seriál Radiožurnálu
-
Prague Hebdo #102
Prague Hebdo