Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
Klasické ležáky, ale i nezvyklé pokusy, včetně bylinného piva bez chmelu, se vaří v pivovaru Volt v Jablonci nad Nisou. Pamětníci si možná vzpomenou na jablonecké pivo Jantar. Dnes se v Jablonci vaří piva jako Jistič, Startér či Vypínač. A vaření má na starosti především Martin Palouš, sládek Pivovaru Volt, kam se vydal redaktor Jaroslav Hoření.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sládek Tomáš Vodochodský: Které pivo je nejlepší? Dobrý sládek se pozná podle desítky
Blízká setkání
-
U Čerchova najdete ojedinělou pivní studánku
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Pivo dělá hezká těla. A nejen to
Návštěva u Jiřinky s Alenkou
-
Glosa Pavla Maurera
-
Původně renesanční parostrojní pivovar v Lobči je zachráněnou...
Česko – země neznámá
-
Ovocné pivo se dá připravit i doma – stačí pivo a kvalitní sirup
Pochoutkový rok
-
Pivní bratrstva i tripel. Obří belgická přehlídka nabízí...
Dnešní Plus
-
Pilsner Urquell: Pivo, které vzniklo náhodou, inspirovalo celý svět
Příběhy slavných značek