Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
Pivo je u nás celkem oblíbeným koníčkem, existuje i pivní turistika a také domácí pivovary. Právě domácí vaření piva stálo před lety u zrodu libereckého piva Hroch. Od domovarnictví se Jan Klajl, zvaný Hroch, vypracoval k oficiálnímu minipivovaru. A do něj nás zavede redaktor Jaroslav Hoření.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
U Čerchova najdete ojedinělou pivní studánku
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Původně renesanční parostrojní pivovar v Lobči je zachráněnou...
Česko – země neznámá
-
Sládek Tomáš Vodochodský: Které pivo je nejlepší? Dobrý sládek se pozná podle desítky
Blízká setkání
-
V litoměřickém pivovaru si můžete sami zkusit uvařit pivo. Vyrobí vám pro něj i vaši vlastní etiketu
Výlety
-
Glosa Pavla Maurera
-
„Teď tu byl!“ Londýnský patentový úřad
Seriál týdne pod Ještědem
-
Vladimír Honzák uvařil slávky na pivu
Pochoutky na talíři
-
Legendární pražské pivnice: U Jelínků psal Hašek první části Švejka
Mozaika
-
Mácha byl pivař. Na cestě do Krkonoš navštívil dvakrát víc pivovarů než hradů, říká pivolog
Host do domu