Liberec

Seriál týdne pod Ještědem

Učňovské vepřové maso z Frýdlantu | Foto: Jaroslav Hoření, Český rozhlas

Za dalším oceněným výrobkem vás vezmeme do Frýdlantu, kde, jak název napovídá, na Střední škole hospodářské a lesnické vyrábějí polokonzervu Učňovské vepřové maso.
Jaroslav Hoření

Všechny epizody

Seriál týdne pod Ještědem

Seriál týdne pod Ještědem

Každý týden pro vás chystáme seriál na zajímavé téma, které se váže k ročnímu období, významnému výročí, aktuální situaci, tradicím a svátkům a také místům v Libereckém kraji. Poslouchejte každý všední den po 10. hodině v Dopoledni pod Ještědem.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu