Liberec

Seriál týdne pod Ještědem

Oceněná tlačenka z Mimoně | Foto: Jaroslav Hoření, Český rozhlas

V seriálu týdne o oceněných regionálních potravinách Libereckého kraje zbývá poslední kategorie, masné výrobky tepelně opracované, ve které zvítězila světlá tlačenka z Mimoně. A tak se vydáme na jatka.
Jaroslav Hoření

Všechny epizody

Seriál týdne pod Ještědem

Seriál týdne pod Ještědem

Každý týden pro vás chystáme seriál na zajímavé téma, které se váže k ročnímu období, významnému výročí, aktuální situaci, tradicím a svátkům a také místům v Libereckém kraji. Poslouchejte každý všední den po 10. hodině v Dopoledni pod Ještědem.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu