Dobré odpoledne s Českým rozhlasem Zlín
Díky počasí si budeme muset letos na burčák počkat, nejdříve bude k mání ten ze skleníkových hroznů
Dobré odpoledne s Českým rozhlasem Zlín
Zlín
Bouřlivé víno nebo mléko starců - i tak se říká burčáku. Nikde na světě se netěší takové oblibě jako v České republice a sousedním Rakousku. Jak to bude s jeho výrobou letos?
Blanka Kovandová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Marie Woodhamsová: Cena o kvalitě sektu nerozhoduje
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ondřej Procházka, obchodník s vínem
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Host: Klára Kollárová, národní sommelierka ČR
Noční Mikrofórum
-
Tuzemská vína mizí ze supermarketů. „Nemůžu prodávat pod...
Dnešní Plus
-
Že je ve víně pravda? Největší klišé, ale funguje, říká s úsměvem someliérka Kollárová
Apetýt
-
Proč se pěstuje na Táborsku chmel? Rodinný pivovar Obora ukazuje, že i pivo může být farmářské
Ve vlastní šťávě
-
Alkohol přispívá ke vzniku více než 200 onemocnění
Co vás zajímá
-
Host: Bogdan Trojak, básník a vinař
Hovory
-
Pěstování kávy trvá několik let. Nenechte se odradit, když vám některá nechutná, radí pražič
Host Lucie Výborné