Radioporadna
Vejce v pomazánce, nádivce nebo na pánvi. Ve zdravější podobě oživí talíř každý den
Radioporadna
Pardubice
„Pokud si pod vejce nedáte čtvrt kostky másla nebo dvě lžíce sádla, nemusíte se vůbec bát přemíry cholesterolu. Dnes jsou na trhu pánve, kdy nemusíte pod vejce dávat vůbec žádný tuk nebo postačí pár kapek olivového oleje,“ říká dietní koučka a přidává inspiraci v podobě lehkých vaječných receptů.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Co ke svátkům jara neodmyslitelně patří a co se samo nabízí? Přece vajíčka
Kuchařské čarování
-
Tipy do kuchyně: Jak na kynuté těsto, když dojdou vejce, nebo jak správně uskladnit česnek
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Velikonoční nádivka by na svátečním stole neměla chybět. Tradice velí použít na přípravu trojí maso
Vaříme s Habadějem
-
Kup správné vejce, zachráníš slepici
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Kefír místo mléka, vaření kapusty i chybějící poklička. Babské rady přináší kuchyňské vychytávky
Babské rady
-
Co s vykoledovanými vejci a čokoládami? RECEPTY
Žurnál servis