Radioporadna
Nejsou zelené potraviny jen předraženou trávou, která má dobrý marketing? Zeptali jsme se fyziologa
Radioporadna
Hradec Králové
Na téma takzvaných zelených potravin dnes hovoříme s doc. PharmDr. Miloslavem Hronkem, Ph.D. z Farmaceutické fakulty Univerzity Karlovy v Hradci Králové. Jedná se opravdu o takový fenomén současnosti a lékem na všechno? Mají jen pozitivní účinky nebo i u nich musíme být obezřetní? Co konkrétně užívat a v jakých dávkách?
Pavla Kindernayová
Přepis epizody
-
Ano, je tady Radiofóra. Dnes zelené potraviny budou naším tématem. Jsou opravdu takovým fenoménem současnosti, lékem na všechno. Mají jen pozitivní účinky, nebo i u nich musíme být obezřetní, co konkrétně užívat, v jakých dávkách? O tom všem si budeme povídat s doc. Miloslavem Hronkem z farmaceutické fakulty Univerzity Karlovy v Hradci Králové. Pane docente, ráda vás vidím. Vítejte. Dobré dopoledne.
-
Dobrý den vám i našim posluchačům.
-
Nejsou zelené potraviny jen předraženou trávou, která má dobrý marketing?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Fyziolog Miloslav Hronek vyvrací časté mýty o potravinách: kávy s mlékem se bát nemusíte, naopak!
Radioporadna
-
Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“
Blízká setkání
-
Proč jsou kupovaná rajčata bez chuti? Trhají se nezralá a pak se na ně stříká etylen, líčí odborník
Dopolední host
-
Co to je brainwashing a lovebombing?
Dokument Plus
-
Akné nezná věku. Nový pupínek je reakcí na něco, co se kůži nelíbí
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Výživová poradna: zelené potraviny
Co vás zajímá
-
Host: Prof. Jana Dostálová, odbornice na potravinářskou chemii
Noční Mikrofórum
-
Střeva jsou jako obraz naší duše
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Přátelství je někdy víc než láska. Chceme po partnerech příliš a zanedbáváme přátele?
Balanc
-
Bolesti krční páteře. Kde hledat příčinu, abychom si od bolesti pomohli
Lékárna