Radioporadna
Moderní podzimní menu! Poradíme, jak vařit se skvělými regionálními potravinami podle ročních období
Radioporadna
![Dýňová polévka](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/a2f993514193e35e11280b32a92dbbb9.jpg?h=d1cb525d&itok=YtRaQVHU)
Venku už se ochlazuje, většina z nás mění aktivity, možná i jídelníčky, které se přizpůsobují podzimu. Pokusíme se vám proto nabídnout inspiraci podzimní kuchyně. Našimi hosty jsou vedoucí učitelka gastronomických oborů Jana Pošepná a také student David Johánek ze Střední školy gastronomie a služeb v Nové Pace.
Pavla Kindernayová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Víc se dozvíte, když působíte nevzdělaně, prozrazuje autorka dokumentu Blix Not Bombs
On Air
-
Velikonoční pokrmy z Doudlebska a další sváteční inspirace
Kuchařské čarování
-
Každé auto vyžaduje servis, na to myslete už při koupi v bazaru. Zásadní je vyhodnotit, na co mám
Radioporadna
-
Starší pečivo nevyhazujte, radí autorka Recyklované kuchařky
Host Radiožurnálu
-
Josef Hotový: Ptáci nejsou žádná čuňátka. Teď je doba vyčištění a vyvěšení nových budek a krmítek
Host ve studiu
-
Vaše každodenní inspirace: Vánoce dietářů
Káva o čtvrté
-
Jarní knedlík s vajíčkem a ředkvičkami
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Štěstí ASAP 1. díl: Hustle
Štěstí ASAP
-
Josef Polášek usmažil houbové bramboráky
Pochoutky na talíři
-
Tip Juliany Maškrtnice: Vyzkoušejte tradiční japonský podnik typu izakaya přímo v centru Brna
Tip