Pochoutky na talíři
Marek Janouch uvařil bramborové taštičky se špenátem a povidly, ochutnávala Chantal Poullain
Pochoutky na talíři
Region
Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal přihlíželi přípravě bramborových taštiček se špenátem a cibulkou nebo s povidly a perníkem. Naplnil je šéfkuchař Marek Janouch v Lokále u Zavadilů na Praze 4. Vrchní degustátorkou byla herečka Chantal Poullain. Dozvěděli jste se, jak přistupuje k vaření, kdo ji učil vařit a jak často vaří „česky“.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuchařské čarování
-
Lokše s kachními játry. Vyzkoušejte recept Šárky Koprdové, který ocení celá rodina
Pochoutkový rok
-
„Pravá česká kuchyně úplně zmizela,“ říká šéfkuchař Marek Raditsch
Host do domu
-
Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš
Blízká setkání
-
Proč je vaření trendy? Máme dostupné suroviny a lidé chtějí zážitek, myslí si manželé Rimplerovi
Apetýt
-
Hovězí s pažitkovou omáčkou podle receptu z podhůří Krkonoš
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
„Oběd za dvě koruny a nejlepší jahodový koktejl,“ vzpomínají Polední sirény na bývalý automat Koruna
Polední sirény
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Kamila Procházková: Proč nepoužíváme čerstvé bylinky?
Host Lucie Výborné