Pochoutkový rok
Zpět ke klasice. Nejlepší grilovací koření si snadno namícháte sami
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Historie opékání a grilování je stará jako lidstvo samo. K tepelné úpravě se ostatně přešlo od chvíle, kdy lidé poznali oheň a začali si své pokrmy ochucovat tím, co jim nabízela příroda. Dnes máme možnosti nepřeberné. A stejně jako naši předkové se snažíme svá jídla náležitě okořenit.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Hospodářský růst ničí planetu, je na čase ekonomiku zmenšit, naléhají zastánci nerůstu
Natura
-
Luštěniny rostou na každém kontinentu, kromě Antarktidy
Kuchařské čarování
-
Ke zlaté barvě škvarkům pomůže mléko. Hotové jsou, když vyplavou na hladinu sádla
Příběhy z Vysočiny
-
Smaltované nádobí znovu ožívá. A jen tak nezmizí, vydrží po mnoho generací
Pochoutkový rok
-
Národní přírodní památka Pastviště U Fínů je díky člověku...
Česko – země neznámá
-
Jedová stopa aneb Pouze dávka rozhoduje...
Planetárium
-
Petr Borkovec: Press Clay Southworth
Ranní úvaha
-
Sedlák přírodu nechránil, bral ji jako zdroj. S etnologem o životě našich předků v krajině
Podhoubí
-
Zvíře má mnohem lepší vnímání než člověk. Proto vadí kupříkladu psům ohňostroj a petardy
Zprávy z Vysočiny
-
914. schůzka: Ohnout, ale nezlomit
Toulky českou minulostí