Pochoutkový rok
Většina z nás by nedokázala v restauraci oloupat banán, mandarinku nebo pomeranč, jak popisuje Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Jíst u stolů ovoce je vždy náročné, proto se už dnes nepreparuje, ale obvykle se podává připravené k přímé konzumaci. To znamená, že spíš dostaneme jakýsi ovocný salát nebo připravené ovoce, takže ho pouze napichujeme a vkládáme do úst.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak správně vařit marmeládu, aby nebyla ani moc tuhá ani moc řídká, radí cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Ovoce doplní rychle energii
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Udělejte si hody z jahod!
Kuchařské čarování
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
Objevil se ve vašem obchodě mangold nebo pak choi? Sáhněte po něm
Přírodní lékárna
-
Jaký je rozdíl mezi džusem, džusem z koncentrátu a nektarem?
Encyklopedie Radiožurnálu