Pochoutkový rok
Nejlepší linecké cukroví podle své babičky upekl cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Osvědčené a léty propracované recepty se nemají měnit, tvrdí Josef Maršálek. Tohle linecké pečivo je jemné jak vánoční hedvábí a navrchu křupnou voňavé mandle. Je to návrat ke klasice. Už nebudete chtít péct linecké jinak.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Prvorepublikové vanilkové rohlíčky podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Pestré letní Kuchařské čarování – saláty, zeleninový puding, rychlý koláč na různé způsoby
Kuchařské čarování
-
Zapečená kuřecí stehna. Pokud je máte také raději než prsa, udělejte si je podle našeho receptu
Vaříme s Habadějem
-
Z čeho vyrobit pomlázku na poslední chvíli a jak obarvit vajíčka přírodní cestou
Zahrádkářské tipy
-
Vajec by na trhu před Vánocemi mělo být dost a navíc podle drůbežářů nehrozí dramatické zdražení
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Lebkuchendocken – tradiční egerlandští šneci z kynutého těsta
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Žluté, želené, pruhované. Jak zpracovat cukety? A proč jsou vhodné i pro naše oči?
Dva na Dvojce
-
Rychlá podmáslová buchta na plech
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ke kynutému těstu musí mít člověk respekt, tvrdí Josef Maršálek
Dámská jízda