Pochoutkový rok
Kopřivě se právem říká český ženšen. Vychutnejte si elixír mládí nebo kopřivový špenát
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Znáte rčení „mráz kopřivu nespálí“? První lístečky kopřivy skutečně najdeme už v zimě. Brzy na jaře roste hojně a rozhodně si zaslouží, abychom si jí všimli, utrhli a snědli. Je to totiž jedna z nejúčinnějších léčivek.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ke zlaté barvě škvarkům pomůže mléko. Hotové jsou, když vyplavou na hladinu sádla
Příběhy z Vysočiny
-
Letní fazolová polévka s klobásou od Miroslava Karáska
Pochoutkový rok
-
Virózu nepřecházejte. Jako podpůrnou léčbu můžete vyzkoušet některé babské rady
Doktorská rada
-
Jana Šolcová Maglenová: učitelka odborných zahradnických předmětů
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Heřmánek pomáhá na mnoho chorob, vyrážku i bolavé zuby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Pavel Kroneisl: Letošní zima na Šumavě
Rozhlasový sloupek
-
Plíseň cibulová nastupuje v teplých a deštivých dnech, rychle a razantně
Zahrádkářské tipy
-
Teplejší říjnové dny využijte k ošetření trávníku před zimou
Co vás zajímá
-
Ve vlastní šťávě: Řepná kampaň
Ve vlastní šťávě
-
Kedlubna, taková obyčejná zelenina. A tak velké chuťové překvapení. Udělejte si ji s kuřecím masem
Vaříme s Habadějem