Pochoutkový rok
Chuťově dokonalý rýžový nákyp se švestkami a ořechy upekla Jana Černá z Ústí nad Orlicí
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Vylepšený rýžový nákyp podle své maminky upekla Jana Černá ve své kuchyni v Ústí nad Orlicí. Do nákypu dala nejen švestky, ale také pokrájené vlašské ořechy. Před dopečením ho zakryla sněhovou čepicí a při podávání přelila švestkovým rozvarem. Dokonalé.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Velikonoční sekaná pečeně z trojího druhu masa od Boženy Tompichové s vejci
Pochoutkový rok
-
Jahodová marmeláda jak ji připravovaly naše babičky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Velikonoce jsou za dveřmi a s nimi velikonoční nádivka, mazanec, beránek a třeba i Nadívaná…
Rozhlas u plotny
-
Vrkoč, beránek, jidášci, vajíčka. Sváteční Apetýt zavítal na Zelený čtvrtek do Níhova
Apetýt
-
Sudy sádla, bečky brynzy, uzené kýty. Tak má vypadat správná rezerva. Omeletky Haliny Pawlowské
Omeletky
-
Herečka Klára Miklasová: K taveňáku housku, ale k párku rohlík
Brambora s vejcem
-
Host ve studiu