Pochoutkový rok
Chuťově dokonalý rýžový nákyp se švestkami a ořechy upekla Jana Černá z Ústí nad Orlicí
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Vylepšený rýžový nákyp podle své maminky upekla Jana Černá ve své kuchyni v Ústí nad Orlicí. Do nákypu dala nejen švestky, ale také pokrájené vlašské ořechy. Před dopečením ho zakryla sněhovou čepicí a při podávání přelila švestkovým rozvarem. Dokonalé.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Záhorácké závitky s chlupatými knedlíky od Jany Černé
Pochoutkový rok
-
Objevte chuť černuchou okořeněných dýňových placiček
Hobby magazín speciál
-
Kloktadlo z babského ucha
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Mlíkárna, žlutý vyhlídkový pavilon, stojí v Riegrových sadech...
Prahou křížem krážem
-
Jídla z rýže
Kuchařské čarování
-
Tereza Kostková: Houby z jídla nevybírám, ale je mi po nich těžko
Brambora s vejcem
-
Pochoutky s Michaelou Kuklovou
Pochoutky na talíři