Omeletky
Sudy sádla, bečky brynzy, klobásy a uzené kýty. Tak má vypadat správná rezerva. Omeletky s Halinou Pawlowskou
Omeletky
Dvojka
Lidé mívají rezervní klíče, pneumatiky nebo plány. „Můj tatínek ale chápal pod pojmem rezerva jídlo – sudy sádla, bečky brynzy, hory másla, klobásy, uzené kýty, nakládaná vejce, kopce brambor, pytle sušených hub, pětilitrovky zavařenin a kýble medu… A já? Já jsem po něm,“ přiznává v dnešních Omeletkách Halina Pawlowská. Uslyšíte povídku Jiřího Čutky O trakaři a krávě a dozvíte se recept na podkrkonošskou houbovou polévku.
Halina Pawlowská
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tatínkova zásada? Příbuzní mají vozit dárky! Omeletky Haliny Pawlowské o zásadách
Omeletky
-
Hacknuté jídlo: Přirozený pokrok, nebo perverze na talíři?
On Air
-
Eva Kadlčáková: Koleno
Fejetony Evy Kadlčákové
-
Rčení o lidské hlouposti a nechápavosti
Špalíček
-
Dagmar Ruščáková: Meruňkové knedlíky
Nedělní káva
-
Bůček jako symfonie chutí: Upečte ho správně s našimi tipy. Jak na to, prozradí Babské rady
Babské rady
-
Kynutý česnekový koláč od Jany Jankůjové
Pochoutkový rok
-
Čmaňa Pavel Zedníček: Mám papíry na tiráka i traktor
Brambora s vejcem