Omeletky

Sudy sádla, bečky brynzy, klobásy a uzené kýty. Tak má vypadat správná rezerva. Omeletky s Halinou Pawlowskou

Omeletky

Sudy sádla, bečky brynzy, klobásy a uzené kýty. Tak má vypadat správná rezerva. Omeletky s Halinou Pawlowskou
Halina Pawlowská

Dvojka

Lidé mívají rezervní klíče, pneumatiky nebo plány. „Můj tatínek ale chápal pod pojmem rezerva jídlo – sudy sádla, bečky brynzy, hory másla, klobásy, uzené kýty, nakládaná vejce, kopce brambor, pytle sušených hub, pětilitrovky zavařenin a kýble medu… A já? Já jsem po něm,“ přiznává v dnešních Omeletkách Halina Pawlowská. Uslyšíte povídku Jiřího Čutky O trakaři a krávě a dozvíte se recept na podkrkonošskou houbovou polévku.
Halina Pawlowská

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají