On Air
Hacknuté jídlo: Přirozený pokrok, nebo perverze na talíři?
On Air
Hacknuté jídlo: Přirozený pokrok, nebo perverze na talíři?
Radio Wave
„Můj táta se vůbec nestaral o to, co jí. A všechno to byl hnus! Uvědomil jsem si, že na světě existuje spousta lidí, kteří jedí stejně. Sousedi se na nás zprvu dívali divně, ale jakmile lidem vysvětlíte globální systém jídla a potravin, většinou zareagují větou: To si sakra děláš srandu!,“ líčí 34letý Josh Tetrick začátky start-upu Hampton Creek v San Francisku. Projektu, který produkuje majonézu a cookies bez vajec – jeden z mnoha příkladů tzv. food hackingu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chuť
Ranní úvaha
-
Sudy sádla, bečky brynzy, uzené kýty. Tak má vypadat správná rezerva. Omeletky Haliny Pawlowské
Omeletky
-
Balzamovačkou v rodinném pohřebnictví. „To, co dělám, je...
On Air
-
Propad společnosti je výsledkem toho, kdo vládne, říká Tereza...
Osobnost Plus
-
Eva Kadlčáková: Koleno
Fejetony Evy Kadlčákové
-
Rychlá letní rajská polévka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Sex a legrace. Patří podle vás humor i do postele?
Pot
-
Běž a promluv si s tátou, dokud to ještě jde! Rapper Renne Dang o svém vyrůstání bez vzoru
Pochlap se
-
Voráček: Filadelfie je můj druhý domov. Jsem tam spokojený, ale všechno musí jednou skončit
Na place