Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko, komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Únava ze světa v nás posiluje izolacionalismus. In memoriam nemusíme udílet jen vyznamenání. Německo je vůči Číně ostražité. Proíránská milice (asi) vězní izraelskou vědkyni. Kundera a disent.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Tento pět na cestách. Únava ze světa kolem nás posiluje izolacionalismus. In memoriam nemusíme udílet jen vyznamenání. Německo je vůči Číně ostražité. Proíránská milice asi vězní izraelskou vědkyni. Spisovatel Kundera a český disent a čínský strom nebes. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Prezident ČR Petr Pavel i v létě pokračuje v návštěvách po ČR. Tentokrát se vydává do jižních Čech, kde stráví dva dny. A ve studiu vítám kolegu komentátora Petra Hartmana. Dobrý den. Jak jsou tedy důležité návštěvy prezidenta v regionech? A nemůže se říci, jak se dělo u prezidenta bývalého, že jde pouze o nějakou prezentaci?