Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Petrem Schwarzem
Petr Schwarz, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Mladé si Petr Pavel získává. A co ostatní? Lidovci a pár tahů z trávy. Tady všude je Rhodos. Kazetové munici pro Ukrajinu se postavili republikáni i demokraté. Netanjahuova soudní reforma.
Petr Schwarz

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Věští turisté a požáry v Řecku. Jak chce prezident Pavel oslovit mladé voliče či masové protesty proti schválení kontroverzní soudní reformy v Izraeli? Nejenom. Tato témata rozeberou v následující půlhodince Názorů a argumentů naši komentátoři. Příjemný a ničím nerušený poslech přeje Petr Schwarz.

  • Názory a argumenty.

  • Kvůli rozsáhlým požárům na řeckém ostrově Rhodos uvízly 1000 zahraničních rekreantů včetně českých turistů v evakuačních centrech vytvořených ze sportovních hal či škola na severu ostrova, který požáry nezasáhli. A tak zatímco část rekreantů ostrov nakvap opouští, další vlny se tam chystají. A o tom teď budu mluvit s komentátorem ČRo Petrem Hartmanem. Dobrý den. Petře, jaká je současná situace? Je cesta tímto směrem? Riziko?

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají