Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Petrem Hartmanem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Petrem Hartmanem
Petr Hartman, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Smutná proměna politiky v žumpu. Piráti mají kandidátku do evropských voleb. Když se v Číně vytrácejí ministři. Prezidentské klání v USA jako souboj dvou nepopulárních kandidátů. Olamování hrotů něco také stojí. 
Petr Hartman

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Hlasování Pirátů, které se týkalo fungování Pavla Blažka ve vládě. O pirátské kandidátce do evropských voleb, o hrubnutí tuzemské politiky, o amerických prezidentských volbách. Také o tom uslyšíte v analýzách a názorech, které pro vás připravili renomovaní komentátoři. Pokud možno ničím nerušený poslech tentokrát v úterý vám přeje Petr Hartman.

  • Názory a argumenty.

  • Piráti ve stranickém hlasování vyzvali své zákonodárce a zástupce ve vládě, aby navrhli okamžité odvolání ministra spravedlnosti Pavla Blažka. Zároveň apelovali na svého předsedu, aby ohledně Blažková setrvání ve vládě zjistil i názor poslanců a ministrů za Starosty a nezávislé, s nimiž Piráti kandidovali v koalici. Jak lze tento výsledek hlasování vnímat? Nejenom, o tom budu hovořit s komentátorem ČRo Ondřejem Konrádem, kterého vítám ve vysílání necelé půlhodiny Názorů a argumentů. Dobrý den.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají