Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Janem Fingerlandem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Janem Fingerlandem
Jan Fingerland

Plus

Jak vidí Vladimir Vladimirovič Putin svět. Trump budí Evropu z dětského spánku. Blesková Babišova otočka. Jak v Maďarsku soudí italskou učitelku za napadení neonacistů. Černobílý pohled na izraelsko-palestinský konflikt ničemu nepomáhá.
Jan Fingerland

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Co si Rusové myslí o Putinově rozhovoru? A co si Putin myslí o světě? Čím Trump budí Evropu ze spánku? Blesková Babišova otočka. Soud si s tou Italkou v Maďarsku, český spor o palestinskou, izraelský konflikt a mučení svatého Valentýna. To jsou témata Názorů a argumentů. Při jejich poslechu vás zdraví Jan Fingerland.

  • Názory a argumenty.

  • Jak se mnozí shodují, nyní již proslulý rozhovor amerického novináře Tucker Carlson a s ruským prezidentem Vladimirem Putinem byl míněn především pro americké publikum. Jenže ho sledovali i lidé jinde ve světě a samozřejmě také v Rusku. Ve studiu vítám svého kolegu Libora Dvořáka. Dobrý den. Dobrý den. Libore, jak mohli ruští diváci vnímat?